Salchichón Ibérico Bellota

Wyjątkowa hiszpańska kiełbasa, wyprodukowana z najwyższej jakości mięsa żyjących na hektarach górzystej ziemi w Salamance czarnych świń iberyjskich, żywiących się wyłącznie żołędziami.

Wyrodukowana według starej tradycyjnej receptury, wyłącznie z naturalnych produktów. Czas dojrzewania waha się od czterech do pięciu miesięcy i przebiega w wyjątkowym klimacie gór Peña de Francia, co nadaje im niepowtarzalnego smaku i aromatu.

Salchichón Ibérico Bellota

Jeśli jesteś zainteresowany tym produktem, skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji.

Odkrywaj nasze nowe
produkty jako pierwszy!

Zapisz swój e-mail, a my powiadomimy Cię o nowościach.

  • PL - +48 733 006 580
  • ES - +48 500 899 076
  • latienda@latienda.pl

La Tienda 2018
© All rights reserved