Chorizo Ibérico Bellota 1/2

Wyjątkowa kiełbasa wytworzona z najwyższej jakości mięsa ze słynnych czarnych świń iberyjskich, które żyją na wolności na setkach hektarów ziemi i żywią się wyłącznie znalezionymi pod drzewami żołędziami.

Proces produkcji przebiega zgodnie ze starą tradycją rzemieślniczą, z wykorzystaniem wyłącznie naturalnych surowców, w wyjątkowym klimacie gór Peña de Francia.

To w tych górach, w regionie Salamanca, znajduje się malutka miejscowość Monsagro, której mieszkańcy od wielu pokoleń specjalizują się w produkcji prawdopodobnie najlepszych wędlin na świecie. Wystarczy spróbować, by zrozumieć o czym mowa.

Chorizo Ibérico Bellota 1/2

Jeśli jesteś zainteresowany tym produktem, skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji.

Odkrywaj nasze nowe
produkty jako pierwszy!

Zapisz swój e-mail, a my powiadomimy Cię o nowościach.

  • PL - +48 733 006 580
  • ES - +48 500 899 076
  • latienda@latienda.pl

La Tienda 2018
© All rights reserved